Skikkelig godt keto brød med mozarella
Dette brødet blir så godt. Hvert brød inneholder kun 6,8g karbohydrater. DET er veldig bra!
Jeg har laget oppskriften slik at du kan enten bruke fersk mozarella ELLER den ferdig revet i pose. Min favoritt er den med ferdig revet mozarella. Med fersk mozarella blir brødet veldig mykt i konsistensen.
Dette brødet kan du fint bruke som erstatning for vanlig brød.
Jeg har valgt å ha det i en brødform, men du kan fint forme det til et brød og ha det rett på en stekeplate med bakepapir under.
Dobler du oppskriften og tilsetter 1 ts mer bakepulver og 0,5ts mer natron, får du store, deilige skiver. I en form på 24x10cm blir brødet fort 10×12-15cm.
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.
13 hendelser på “Skikkelig godt og saftig keto brød”
Lagde dette brødet akkurat, veldig godt! Skal absolutt lages igjen – takk 🙂
Hei Kristin,
Så hyggelig å høre!
Takk for hyggelig tilbakemelding! 🙂
Ferdig og ser lekkert ut!
Hva med steketid når det er dobbel oppsk?
Hei Tine,
i oppskriften står det 60 min på 1 brød. Om du dobler oppskriften bør du nok steke det 20-30 min lenger. Følg med så det ikke blir for mørkt oppå.
Hei
Jeg har veldig lyst til å prøve meg på denne oppskriften men har ikke profiber. Hva kan jeg erstatte det med eller mulig å droppe det? Takknemlig for svar 😊
Hei Lia,
du kan erstatte med litt mer fiberhusk.
Putta i masse frø… venter på resultatet!🤞
La til litt frø, ble superfint
Denne oppskriften med diverse frø i tillegg ble en superoppskrift for meg👍 Kjempegodt og mettende!!
Hei Kari,
takk for tilbakemeldingen. Ekstra frø er alltid godt i brød, synes jeg 🙂
Går det å bytte mandelmel med kokosmel ved allergi?
Hei igjen,
brødet får ikke samme konsistens og kan legg bli litt tørrere. Evnt kan du teste deg frem. litt mer væske og litt mer fiberhusk.