Marinert kylling til pizza

Marinert kylling til pizza

Pizza kan lages på mange måter og når det gjelder fyllet du skal ha på? Her er det egentlig bare fantasien som stopper deg.

Marinert kylling på pizzaen er kjempegodt og gir en saftig kylling. De fleste steker kjøttet før de skal ha det som topping på pizza. Det gjør ikke jeg. Skal du ha saftig kjøtt, bør den legges RÅ på.

Det finnes dog 1 unntak:

  • Bruker du vanlig ovn når du steker pizzaen, skal kyllingbitene IKKE stekes på forhånd men legges rå på pizzaen før den skal i ovnen. Det er da du vil oppleve saftig og mør kylling på pizzaen.
  • Har du pizzaovn, tar det kun 1-2 minutter å steke pizzaen. Da bør du steke kyllingen i stekepannen først. Ikke la den bli gjennomstekt. Det er også en fordel med litt tynnere strimler.

Dette passer til 2-3 langpanner med pizzadeig.
Ha først på saus, så på ost og til skutt alt annet tilbehør.

Oppskrift på keto pizzabunn, finner du her.
Oppskrift på keto pizzasnurrer, finner du her.
Oppskrift på keto pizzasaus, finner du oppskrift her.

Marinert kylling til pizza

Klar for ovnen.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen