Keto sprø pizzabunn rett i ovnen på 20 min

Keto sprø pizzabunn rett i ovnen

Hvordan kan jeg få laget en pizzadeig som minner 100% den deilige pizzabunnen jeg pleier å lage til pizzaovnen? Både i konsistens og smak?
Det er faktisk ikke lett, for mange av oppskriftene på pizzabunn med keto eller lavkarbo smaker alt for mye ost.

Men jeg tror jammen jeg har fått det til!! Denne deigen tar maks 10 minutter å lage, du legger fyllet rett på og så tar det 10-12 minutter å steke. Så totalt med fra du starter, vil du bruke ca 30 minutter.

Med andre ord, tar denne pizzaen MYE kortere tid å lage enn den vanlige med mel, gjær, elting, heving, heving igjen og så til slutt steking.

Min hjemmelagede røde pizzasaus, finner du her.

Hvis du har lyst til å prøve marinert kylling på pizza, finner du oppskrift her.

Dette er en oppskrift for 2 langpanner. Rester kan fryses ned med bakepapiret mellom lagene.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

6 hendelser på “Keto sprø pizzabunn rett i ovnen på 20 min”

  1. Hei.
    Med dette: “Denne deigen tar maks 10 minutter å lage, du legger fyllet rett på og så tar det 10-12 minutter å steke. Så totalt med fra du starter, vil du bruke ca 30 minutter”..
    Mener du at deigen skal stekes først 10 minutter uten fyll, eller at bunnen skal stekes 10 minutter sammen med fyllet med en gang?

    1. Hei Christer,
      denne kan du rulle ut og ha på fyll og så rett i ovnen. Om du ønsker den enda sprøere, kan du forsteke den litt, men jeg pleier ikke gjøre det.

  2. Tror jeg gjorde feil her 🤣

    Skal man smelte mozerella og blande det i deigen?

    Da er det ikke rart deigen min ble litt før tørr og flat, men den ble spør da 🤣

    1. Hei Daniel,
      ja, du skal smelte mozarellaen i microen til den er helt flytende. Så blander du alt det andre inn. Da blir den smidig og lett å kjevle utover til en pizzabunn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen