Kaloriinnhold er beregnet pr person
Keto grunnoppskrift for spagetti og lasagne
En av de tingene jeg savner mest etter å ha startet på ketogen mat, er all type pasta. Jeg tenkte lenge at eneste alternativet, var squash mellom lagene.
Så kom jeg over et forslag med egg og kremost. Første gangen vi lagde denne var alle eige om at denne lett erstatter vanlig pasta.
Eneste forskjellen på keto pasta og vanlig italiensk pasta, er at keto pasta metter mer. OG at smaken og konsistensen er bedre. (hvertfall etter min smak)
Jeg opplevde ofte at jeg kun var mett en liten stund da jeg før spiste vanlig pasta. NÅ, når jeg har byttet til denne, holder jeg meg faktisk mett fra kveld til lunsj dagen etter. Helt utrolig! Og energinivået er der hele tide. DET var det ikke før.
Vil du lage dobbelt porsjon, kan du sette 2 brett inn samtidig i ca 8 minutter på VARMLUFT.
Det du ikke bruker, kan du fryse ned. Spagettistrimler i poser og pastaplater i poser med bakepapir imellom. Ta det ut og tin det og du er klar fo ny middag 🙂
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.