Søk

Utrolig – usannsynlig, men gledelig!!

I dag har jeg vært på kontroll hos legen!!

Wow! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne her!!! Dette er 3. gangen jeg reduserer medisinen min for lavt stoffskifte på under 1 år!!!! Hva er sannsynligheten for det?

Jeg fikk påvist lavt stoffskifte i 1997 og har siden den gang brukt tilskudd av tyroksin. Legen fant fort riktig dose som funket for meg og jeg har gått på samme dose helt frem til jeg i januar 2020 reduserte den første gang.

  • 1997- januar 2020:  150mcg 3 ganger i uken og 125mcg 4 ganger i uken
  • januar 2020: 125mcg 7 ganger i uken
  • mai 2020:  125mcg 4 ganger i uken og 100mcg 3 ganger i uken
  • desember 2020: 100mcg 5 ganger i uken og 125mcg 2 ganger i uken 

Dette høres sikker gresk ut for noen, men for de som har lavt stoffskifte, forstår dere hvor utrolig dette resultatet er!!! 

Før jeg startet med kostholdsendring hvor jeg har fokusert på å spise mindre karbohydrater og heller mer sundt fett, tok jeg blodprøver hos fastlegen min. Jeg ville at han skulle følge med på endringene mine. Mange er jo skeptiske til denne måten å spise på, så da var det helt greit at han ble med på reisen.

Legen min hadde jo tatt mye blodprøver de siste årene, siden jeg ikke hadde det så bra. Veldig sliten og mye smerter, så jeg visste jo at alt ikke var som de skulle.

BLODPRØVENE SÅ IKKE BRA UT.

Jeg hadde betennelse i kroppen, høye leververdier, høyt kolesterol, høyt langtidsblodsukker, og dere vet jo at jeg her slitt med lavt stoffskifte siden 1997. 

I dag sa  legen rett ut at alle min blodprøver var innenfor normalen,

og at GRUNNEN TIL AT PRØVENE VAR NORMALE NÅ, VAR ENDRING AV KOSTHOLD, SOM IGJEN HAR FØRT TIL 25 KG NED I VEKT!!

Så jeg er et levende  eksempel på at å redusere karbohydrater til fordel for mer fett funker.

For meg er dette en kostholdsendring og IKKE en slankekur. Selv om jeg har gått ned 25 kg på å spise på denne måten, er det viktigste at ved å fortsette å leve slik, vil jeg ikke gå opp igjen. Ingen jojo-slanking lenger.

Jeg har nå ligget på -25 kg siden mai i 2020. Vekten har stabilisert seg der. Man kn kalle det et platå, men jeg har ikke dårlig tid. Når kroppen finner de for godt å ville kvitte seg med de siste kiloen, gjør den det 🙂

Vil du ha hjelp til å endre livsstil og få en bedre hverdag?

Ta kontakt med meg 🙂  på messenger https://www.facebook.com/tone.simensen.3/

Eller meld deg inn i min lukkede gruppe: Vektreduksjon og ketose i hverdagen.

Siste blogginnlegg