Ungarsk gulasj alla Ketotone
Denne oppskriften fikk jeg fra en av båtfolka på Nesoddbåten for 7 år siden. Vi er en gjeng som står ute bak på båten hele året. Vi hadde hørt så mye om denne gulasjen som opprinnelig er en oppskrift fra hans mor. Denne må bare oppleves! Smakene er helt utrolige og den passer utrolig godt til litt kalde høstkvelder.
Jeg har byttet ut poteter med andre grønnsaker med mindre karbohydrater. Dette gjør at hele kjelen med gulasj, har totalt 30g karbohydrater.
Det er MYE paprikapulver i denne retten, men det må til skal du ha en ekte Ungarsk gulasj.
Det er viktig å ikke har for sterk varme når paprikaen tilsettes, derfor tar man kjelen av varmen. Paprikaen skal smelte i den varme oljen og frigjøre aromaen, men ingenting skal bli brent, verken løk, kjøtt, eller paprika, som da vil miste all smak.
Høyrygg blir først mør, dernest seig, før den går i over i et nytt stadium, mør som fløyel. Kok gjerne suppa lenger. Den blir bare bedre og bedre.
Denne kan du fint lage en stor gryte med og fryse ned i porsjonspakker. Like god oppvarmet igjen.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Jeg har alltid på lager 🙂
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.