Tunfisksalat med kokt egg – keto

Tunfisksalat med egg - keto

Mange har spurt meg om hva annet man kan ha som pålegg når man lever keto. Mange lager kun omeletter og spiser egg med bacon.

Jeg vil slå et slag for tunfisksalaten 🙂 Den kan du ha både på knekkebrød, rundstykke eller brødskive. ELLER du kan spise noen skeier når du er litt sulten. Du holder deg mett lenge.Andre forslag til pålegg, kan være:

  • Eggesalat
  • Kyllingsalat
  • Ost og skinke med salat og majones

Dette trenger du:

  • 2 bokser tunfisk, avrent
  • 6ss Mills ekte majones
  • 2ss rødløk, finhakket
  • 1 vårløk, kuttet i skiver
  • 1ts svart pepper
  • 0,5 rød chili, finhakket
  • 0,5 rød paprika, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket

Slik gjør du:

  1. Avrenn tunfisken.
  2. Kok egg, av kjøl og del i terninger.
  3. Finhakk hvitløk, rødløk vårløk og paprika og bland dette sammen med majones og alle krydrene.
  4. Bland i alt egg og tunfisk og smak til med salt og pepper.

Så er det bare å nyte en god brødskive med tunfisksalat 🙂

Siste oppskrifter