Tones beste keto-vafler med mozarella
I dag fikk jeg lyst på vafler, men ville ikke ha noe type kososmel eller mandelmel i dem. Jeg har lenge lurt på om det finnes andre møter å lage vafler som vil bli gode på keto.
Jeg har virkelig savnet vafler etter at jeg begynte å spise keto. Selv om jeg vet veldig godt at jeg alltid fikk vondt i magen når jeg laget vanlige vafler før, er det noe med den sammensatte smaken som gjør at det uansett blir et savn noen ganger.
Disse keto-vaflene ga meg ikke vondt i magen!
Jeg har testet litt ut og trodde jeg hadde funnet den ultimate vaffelen i mine andre vafler men disse ble helt utrolig gode!! De er myke inne og crispy på utsiden. Akkurat slik jeg vil ha dem. Og så er de raske å lage!!
Hvis du ønsker, kan du bytte ut halvparten av fløten med seterrømme, så får du en rømmevaffel 🙂
PS Det er viktig å bruke en ost som ikke smaker for mye, derfor mozarella.
Her der det bare maks 1g karbohydrat pr vaffelplate!!!
Dette trenger du:
- 1 egg, L
- 0,5ss finesse bakesukker
- 0,25 ts kardemomme
- 2ss revet mozarella
- 1,5ss fløte ELLER seterrømme
Slik gjør du:
- Ha alle ingrediensene i et glass eller liknende og rør det godt sammen med en gaffel.
- Fordel røren i jernet. Rekker til en plate. La den steke 15-20 sek før du forsiktig lukker lokket. Stek til de har blitt gyldne og fine.
- Avkjøl på en rist.
Serveres med seterrømme og keto syltetøy (jordbær eller bringebær rørt med litt Finesse Bakesukker)