Thai scampi med hvitløk og chili alla Ketotone

Thai scampi med hvitløk og chili alla Ketotone

Hvis du er som meg, så elsker du de rene smakene som Thaimat har. Denne Thai scampi med hvitløk og chili er rask å lage.
Det som tar lengst tid, er forberedelsene:
  • Rense reker og kutte opp ingrediensene.

Selve stekingen er unnagjort på under 10 minutter.
Derfor anbefaler jeg å gjøre alt klart på forhånd.

Skal du ikke lage maten med en gang, kan alt sette i kjøleskapet til du skal lage maten.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på. Jeg selger disse.

Dette trenger du:

  • 1,5 kg ferske scampi eller andre store reker
  • 1 hel hvitløk (alle båtene)
  • 3 røde chili
  • 1 bunt koriander
  • 1 neve bladpersille
  • kokosolje til steking
  • 50 g meierismør
  • 1-2 ts salt
  • 1-2 ts pepper
  • 0,5 lime, saften

Slik gjør du:

  1. Rens rekene. Ta ut tarmen i ryggen og ta gjerne av halen også, ikke bare hodet.
  2. Rens hvitløken og skjær alle feddene i tynne skiver. Sett til side i en liten bolle.
  3. Skjær de røde chiliene i skiver. Sett til side i en annen liten bolle.
  4. Finhakk urtene og sett til side.
  5. Varm opp oljen i en wok eller stor stekepanne. Ha i hvitløken og la denne steke til den får litt farge.
  6. Tilsett chili og stek i 30-60 sekunder
  7. Ha i scampi og rør godt mens du steker denne til den har byttet farge på begge sider.
  8. Tilsett urter og lime og rør godt.
  9. Smak til med salt og pepper.

Serveres umiddelbart 🙂

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂 Jeg selger disse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen