Søk

Syltet rødløk på keto og lavkarbo

Syltet rødløk på keto og lavkarbo

Det går fint an å lage syltet rødløk på keto og lavkarbo.

Det er jo ofte slik at mye mat som selges i butikken inneholder mye skjult sukker. Det gjelder alle syltede varer, så som agurk, rødbete og kål. Syltet rødøk lager du kanskje selv? I alle falle gjør jeg det. Rødløk kan du få kjøpt både i løsvekt og i poser med 1 kg.

Det fine er at man faktisk kan lage dette selv!!! I denne oppskriften er det kun 16 karbohydrater og det tilsvarer vel ikke akkurat mye pr gang du skal ha litt 🙂 Kanskje under 1 karbohydrat?

Syltet rødløk har mange bruksområder. Det er god til pølser, asiatisk og f eks til pålegg.

Håper du får inspirasjon til å lage dette du også.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Dette trenger du:

  • ca 300g rødløk, ferdig renset

Lake:

  • 0,5dl finesse bakesukker
  • 1dl klar edikk, 7 %
  • 2dl vann
  • 10 sorte hele pepper
  • 1-2 laubærblader

 Slik gjør du:

  1. Ta fram 1 mellomstort glass til å ha det ferdige produktet i. Kok opp vann og steriliser glassene.
  2. Kok opp alle ingrediensene til laken. Smak den til. La den stå og avkjøle seg. 
  3. Del rødløk i passe skiver og ha i glasset.
  4. Kok opp laken på nytt og hell den over i glassene. Blir det for lite lake, koker du bare opp litt mer.
  5. Sett på lokket og avkjøl glassene. Når de er kalde, sett de i kjøleskapet.

De kan brukes med en gang de er avkjølt, men blir bedre jo lenger de står.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter