Syltet rødløk på keto og lavkarbo
Det går fint an å lage syltet rødløk på keto og lavkarbo.
Det er jo ofte slik at mye mat som selges i butikken inneholder mye skjult sukker. Det gjelder alle syltede varer, så som agurk, rødbete og kål. Syltet rødøk lager du kanskje selv? I alle falle gjør jeg det. Rødløk kan du få kjøpt både i løsvekt og i poser med 1 kg.
Det fine er at man faktisk kan lage dette selv!!! I denne oppskriften er det kun 16 karbohydrater og det tilsvarer vel ikke akkurat mye pr gang du skal ha litt 🙂 Kanskje under 1 karbohydrat?
Syltet rødløk har mange bruksområder. Det er god til pølser, asiatisk og f eks til pålegg.
Håper du får inspirasjon til å lage dette du også.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Dette trenger du:
- ca 300g rødløk, ferdig renset
Lake:
- 0,5dl finesse bakesukker
- 1dl klar edikk, 7 %
- 2dl vann
- 10 sorte hele pepper
- 1-2 laubærblader
Slik gjør du:
- Ta fram 1 mellomstort glass til å ha det ferdige produktet i. Kok opp vann og steriliser glassene.
- Kok opp alle ingrediensene til laken. Smak den til. La den stå og avkjøle seg.
- Del rødløk i passe skiver og ha i glasset.
- Kok opp laken på nytt og hell den over i glassene. Blir det for lite lake, koker du bare opp litt mer.
- Sett på lokket og avkjøl glassene. Når de er kalde, sett de i kjøleskapet.
De kan brukes med en gang de er avkjølt, men blir bedre jo lenger de står.