Søk

Supersaftige ketobrød i kopp på 90 sekunder

Supersaftige ketobrød i kopp på 90 minutter

Dette ketobrødet anbefales på det varmeste. Det er superenkelt og tar deg vel kanskje 5 min å forberede og 90 sekunder i mikroen.

Jeg har sett dette blitt laget og snakket om før, og har prøvd noen forskjellige, men dette tok kaka!!

Enkelt, raskt og litt følelsen av et grovt brød.

Dette brødet kan du bruke bøde til frokost og lunsj, eller tilsett litt urter og du har et nydelig brød til en suppe.

Jeg brukte en Mummitroll kopp og det passet perfekt. Delte den opp i 4 deler, men du kan fint dele den i 5, om du vil det.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Dette trenger du:

  • 1ss meierismør, smeltet i koppen
  • 20g mandelmel ELLER finhakkede mandler (kjøres i mixer)
  • 20g linfrømel ELLER linfrø (kjøres i mikser)
  • 0,25ts bakepulver
  •  30 g revet mozarella
  • en liten klype salt
  • 1 egg, M

Slik gjør du:

  1. Smelt smøret i koppen.
  2. Kjør mandler og linfrø til mel.Supersaftige ketobrød i kopp på 90 sekunderSupersaftige ketobrød i kopp på 90 sekunderSupersaftige ketobrød i kopp på 90 sekunder
  3. ELLER bruk ferdig mandelmel og linfrømel
  4. Bland frøene med bakepulver og salt og bland dette inn i smøret i koppen. Bruk gjerne en gaffel.
  5. Tilsett egget og bland dette godt før du tilsetter mozzarella.
  6. Bland alt godt og la det hvile i 30 sekunder.
    Supersaftige ketobrød i kopp på 90 sekunder
    Klar for mikroen
  7. Kjør den i mikroen i 90 sekunder. Er den litt våt i midten, lar du den stå litt til.
    Supersaftige ketobrød i kopp på 90 sekunder
    Ferdig stekt

Avkjøles på rist.

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter