Supersaftige eggemuffins med bacon og sopp
Hvis du har lyst på et deilig og enkelt måltid som garantert metter og holder deg med energi lenge, er dette perfekt for deg. Disse er perfekt i et ketogent kosthold.
Eggemuffins er rask å lage og du kan velge mellom mange ingredienser. Her har jeg brukt mozarella, stekt bacon og sopp.
Eggemuffins er perfekt å lage og fryse ned. Tin dem på benken eller varm forsiktig i ovnen,
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Dette trenger du:
- 6 egg
- 0,5ts salt
- 0,5ts pepper
- 0,5ts bakepulver
- 150g revet hvit ost
- 1 fedd hvitløk
- 0,5dl kremfløte
- 1-1,5 pakke med stjernebacon, kuttet i små biter
- 3 sjampinjong, kuttet i små terninger
- evnt litt chiliflakes om du liker det litt spicy
- 2ss ghee til steking
- 2 stilker vårløk
- litt persille eller annen fersk urte
- revet parmesan til topping
Slik gjør du:
- Del opp sopp og bacon og stek dette i smør til den konsistensen du liker. Ha i chili om du vil det. Rør inn vårløk og evnt persille eller anne fersk urte.
- Bland sammen egg, ost, bakepulver, salt og pepper.
- Tilsett avkjølt bacon og sopp.
- Fordel i muffinsformer og strø over revet parmesan.
- Stekes på 180 grader i 10-15 min. Sjekk om de er blitt faste.
- La de hvile i formen i ca 10 min før du tar dem ut. Da har de løsnet og er lettere å ta ut.