Sprøstekt kylling i parmesansaus og urter

Sprøstekt kylling i parmesansaus og urter

Det finnes så mange muligheter å bruke kylling overlår med skinn. Du kan krydre dem akkurat som du vil og steke de så de blir helt crispy. Her er det en oppskrift hvor jeg har marinert kjøttet først og grillet det under grillen i ovnen. Sausen lager jeg separat og har i kyllingen helt til slutt. Nydelig!

Du kan f eks ha sellerirotpurè, eller blomkålris til.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Jeg har alltid på lager 🙂

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen