Sprøstekt andebryst med kryddersaus og rødløkskompott- keto
På søndag hadde vi noe skikkelig godt. Det er ikke vanskelig å lage, selv om det ser slik ut. Her kan du imponere både din bedre halvdel og gjester.
And er kjent for å slippe mye fett. Dette fettet er veldig godt og egner seg skikkelig bra som del av saus eller andre ting man skal lage hvor olje eller smør brukes.
Visste du at når du har stekt andebrystet på fettsiden, blir selve anda veldig mager? Og at om du tar vare på restene av fett, kan du bruke det i stedet for smør til andre matretter? Du kan også fryse det ned, samle opp og bruke det når du skal lage confit. Her er oppskrift på hjemmelaget confit.
I denne oppskriften bruker jeg ALT fettet i retten, SÅ IKKE KAST FETTET!
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.