Skikkelig god lammeskank med kremet saus
Denne retten passer perfekt om du skal ha gjester. Dere som bruker siden min som inspirasjon, har sikkert oppdaget at jeg er glad i lam. Skank er en av de tingene som du nesten ikke kan ødelegge. Ved å la den småkoke noen timer i en god kraft, blir den utrolig mør og god. Nesten så mør at du må være forsiktig når du tar den ut av kraften, så den ikke faller fra bena!
Skanken kokes i en kraft som blant annet er basert på Aas Lite øl. Denne ølen har totalt 3,5 karbohydrater. Grønnsakene er med for å gi smak. Disse siler du vekk før du koker ned kraften og bruker 2 dl til saus.
Det er 3 ting som er viktig for å få en god lammeskank middag.
- En god kraft og ha tålmodighet så den småkoker lenge nok.
- Ha tid til å koke ned kraften etterpå. Det blir best saus da.
- Lage en nydelig saus 🙂
Det vil egentlig si at du må bruke noen timer på denne, MEN den klarer seg helt fint alene mens den småkoker ferdig. DA kan du finne på andre ting 🙂
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Jeg har alltid på lager 🙂
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.