Saus og tilbehør til helstekt, saftig kalkun
Det viktigste tilbehøret for meg når man skal ha helstekt kalkun, er SAUSEN. Sausen skal ha en balanse mellom salt, pepper, kraft fra kalkunen og være så god at gjestene ender opp med å slikke tallerken 🙂
Denne oppskriften er såklart basert på oppskriften på hvordan få saftig kalkun til Nyttårsaften. Denne oppskriften finner du HER
For å få sausen så god, er du avhengig av en god kraft. Denne kraften får du fra væsken som ligger i formen når du steker kalkunen OG trekking av innmaten.
Vanligvis bruker man jo å jevne sausen med mel. Det gjør man ikke på ketogent kosthold. Derfor kan sausen bli litt tynn. Koker du kraften litt før du tilsetter fløte, vil den få en enda kraftigere smak og man trenger ikke like mye saus som når man serverer med poteter.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Jeg har alltid på lager 🙂
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.