Sashimi med wasabimajones og salat
I dag fat jeg salmalaks på 50% på Kiwi. Den var ikke gått ut på dato enda. Da må man jo finne på noe godt!
Valget falt på sashimi. Denne enkle og rene retten som er så keto som det går an!
Dette er en rett du kan lage som en forrett, som en festmiddag eller bare spise en helt vanlig dag, når du får den på tilbud, som jeg fikk 🙂
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Dette trenger du:
- 1 salmalaks, gjerne back loin ca 600g
- 0,5 pakke med babyspinat, til pynt på fatet
- 2ss soyasaus
- 1ss limesaft
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 liten rød chili, finhakket
- 0,5ts korianderpulver
- 4ss majones
- 3-4cm wasabi
- sesamfrø, gjerne ristede
Salat:
- salat
- agurk
- 4 cherrytomater
- 1 avokado
- 1 vårløk
Slik gjør du:
- Bland samme soyasaus, lime, hvitløk, chili og korianderpulver.
- Bland sammen majones og wasabi.
- Fordel babyspinat på et serveringsfat.
- Lag salaten.
- Skjær laksen i tynne skiver og legg den pen over på serveringsfatet.
- Fordel 2-3ss soyasaus over og strø litt sesamfrø over som pynt. Fordel wasabimajones rundt på fatet.