Salma med wasabimajones som forrett
Salma med wasabimajones som forrett er en enkel og raskt forret som jeg anbefale på det varmeste.
Det eneste du må huske, er å la laksen ligge i sukker-og salt i plastfolie i kjøleskapet over natten.
Wasabimajonesen blander du etter din smak, men husk at det kan være lurt at den har litt styrke, da den skal blandes med laks i munnen.
Jeg serverte denne da jeg skulle lage en 5 retter til bursdagen min.
Det fine med denne retten, er at den oppleves veldig ren og balansert i smakene.
Dette er en oppskrift inspireret av godt.no med noen endringer.
Hvis du ikke har serveringsskjeer som de på bildet, kan du bruke t-skjeer eller spiseskjeer.
(de på bildet er kjøpt i Thailand og kommer i ekser av 12 stk)
Det ligger andre retter med salma laks på siden her. Forskal på annen forrett vinner du her: https://www.ketotone.no/estragonmarinert-laks-med-asparges-og-gresslokdressing/
Forslag til sashimi finner du her: https://www.ketotone.no/sashimi-med-wasabimajones-og-salat/
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.