Søk

Salma med wasabimajones som forrett

Salma med wasabimajones som forrett

Salma med wasabimajones som forrett er en enkel og raskt forret som jeg anbefale på det varmeste.

Det eneste du må huske, er å la laksen ligge i sukker-og salt i plastfolie i kjøleskapet over natten.

Wasabimajonesen blander du etter din smak, men husk at det kan være lurt at den har litt styrke, da den skal blandes med laks i munnen.

Jeg serverte denne da jeg skulle lage en 5 retter til bursdagen min. 

Det fine med denne retten, er at den oppleves veldig ren og balansert i smakene.

Dette er en oppskrift inspireret av godt.no med noen endringer.

Hvis du ikke har serveringsskjeer som de på bildet, kan du bruke t-skjeer eller spiseskjeer. 

(de på bildet er kjøpt i Thailand og kommer i ekser av 12 stk)

Det ligger andre retter med salma laks på siden her. Forskal på annen forrett vinner du her: https://www.ketotone.no/estragonmarinert-laks-med-asparges-og-gresslokdressing/

Forslag til sashimi finner du her: https://www.ketotone.no/sashimi-med-wasabimajones-og-salat/

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Klar til å servere Salma med wasabimajones som forrett

Dette trenger du:

  • ca 150g salmalaks
  • 0,5ss Finesse bakseukker
  • 1ss salt

Wasabimajones:

  • 2ss majones
  • 1-2ts wasabi

Pynt:

Blader av koriander

Slik gjør du:

  1. Tørk laksen godt og gni den inn med salt og finesse bakesukker.
  2. Pakk den inn i plastfolie og la den ligge i kjøleskapet over natten.
  3. Ta den ut, skyll og tørk og del den i små terninger.
  4. Bland sammen wasabimajonesen.
  5. Dander på skjeer og pynt med korander.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter