Saftige og gode keto naanbrød med koriander og hvitløk
Naanbrød kan også være keto. Denne varianten er med hvitløk og korander.
Butterchicken eller andre indiske retter, finner du oppskrift på her.
Dette trenger du:
- 2dl cottage cheese
- 8 egg (M/L)
- 2ss olje (evnt smeltet smør)
- 80g havrefiber + 2ts
- 30g sesammel
- 6ts fiberhusk
- 3ts bakepulver
- 1ts Finesse bakesukker (eller Tagatesse)
- 0,5ts salt
Til pensling:
- 50g smør
- 1ss yoghurt naturell
- 2 fedd hvitløk
- 2ss fersk koriander, hakket
- flaksalt
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 180 grader varmluft.
- Kjør cottage cheese, egg og egg silkemykt og uten klumper med en blender eller stavmikser.
- Ha resten av ingrediensene i en bakebolle og bland dem godt. Ha i det våte og rør sammen til en god deig. Deigen skal være litt fuktig.
- La hvile i 10 minutter
- Pensle 2 bakepapir med olje. Ha olje på hendene og del digen opp i 6 like store deler.
- Legg hver del på bakepapiret og form det til naanbrød. (pæreformet) og ca 1 cm tykk.
- Stek i ovnen i 5 minutter eller til de har fått litt skorpe. Ta de ut, pensle med smøret og sett inn igjen i 5-10 minutter.
- Avkjøl noe på rist og server 🙂