Rösti med sellerirot og ost, keto

Rösti med sellerirot og ost, keto

Rösti er mest kjent som potetkaker. Det er et populært tilbehør til f eks biff.

Når man spiser keto eller lavkarbo, skal man ikke ha så mye karbohydrater, så da er sellerirot et godt alternativ til poteter her med sine 2,8g karbohydrater pr 100g!!!
Siden sellerirot ikke inneholder stivelse på samme måte som potet, er man her avhengig av et bindemiddel, og det er her eggene kommer inn.

Ønsker du mer smak på kakene, kan du f eks tilsette hvitløk eller purreløk.

Disse holdes varme i ovnen på 90 grader til du skal spise og kan fryses ned.

NB! husk at de må stekes i godt med smør, og at du ikke skal snu dem før de har fått en skorpe på undersiden. Det kan lønne seg å steke dem på medium + varme, men følg med så de ikke brenner seg. Opplever du at det tar tid å få farge, øk temperaturen litt.

Vil du lese mer om røsti, kan  du klikke her

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen