Rødvinsbraiserte Shortribs av okse alla KetoTone

Rødvinsbraiserte Shortribs av okse alla KetoTone

Shortrib er brystkjøttet på oksen med ben. Det er et utroig smaksrikt kjøtt, men for at det skal bli mørt, må det langtids “kokes”. Når man gjør det i en kjele i ovnen,  kalles det å braisere kjøttet.

I denne retten setter jeg hele kjelen med kjøtt, rødvin og grønnsaker  i ovnen og lar den stå der i 3-4 timer.

Her er det også sellerirotpurè med bakt hvitløk, samt at skyen i seg selv er selve prikken over i`en, spør du meg.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen