Rester av kylling i spicy suppe
Vi griller ofte kylling som er marinert i masse gode urter og krydder. Da blir det ofte rester. Disse restene kan jo brukes til å lage en Kyllingsalat eller Cæsarsalat, men noen ganger er det greit å lage en suppe for eksempel.
En suppe som denne, er også veldig rask å lage. Ta gjerne de restene du har av grønnsaker og bruk i suppen. Det trenger ikke være akkurat de jeg har nevnt her.
De grønnsakene jeg har nevnt her: brokkoli, spisskål, stangselleri, bruker vi ganske mye. De har lite karbohydrater og mye fiber.
Forslag til marinader på kylling finner du her.
Oppskrifter på grillet kylling finner du her.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.
Dette trenger du:
- 3 kyllingbryst, gjerne rester av marinert og grillet
- 2 sjarlottløk, i tynne skiver
- 0,5-1stk rød chili, i skiver
- 200g spisskål, i strimler
- 150g rester av vårløk, brokkoli, stangselleri
- 2ss olivenolje eller kokosolje
- 2ss soyasaus
- 2 bokser kokosmelk
- 0,5dl kremfløte
- 1ts pepper
- 1 ts korianderpulver
- evnt chilipulver
- salt
- 1ts lime eller sitronsaft
Slik gjør du:
- Stek løk , chili og spisskål i olje.
- Tilsett soyasaus og stek til mykt.
- Tilsett kokosmelk, fløte, koriander og pepper.
- Ha i resten av grønnsakene og kylling i biter.
- Kok opp og la koke 3-5 minutter.
- Smak til med chilipulver og salt.
NYT et godt KETO måltid 🙂
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på