Reker i majones med dill - keto
Når du skal ha reker, men ikke kan rense dem selv… (brukket hånd)
Da får man gubben til å rense alle sammen, blander inn alle ingrediensenen til smørbrød med reker og får en alt-i-ett pålegg…
Dette ble så godt at jeg vurderer å gjøre dette neste gang også!!
Du kan fint lage denne som erstatning til reker i majones og ha som vanlig pålegg.
Denne holder nok ikke så lenge i kjøleskapet, men det er jo ingen ting i veien for bare å spisen den opp 🙂 Ha MASSE av den på knekkebrødet eller skiva eller på salaten 🙂
Jeg har kokt egg til denne, som du ser på bildet.
Du kan ha både på knekkebrød, rundstykke eller brødskive. ELLER du kan spise noen skeier når du er litt sulten. Du holder deg mett lenge. Andre forslag til pålegg, kan være:
- Eggesalat
- Kyllingsalat
- Ost og skinke med salat og majones
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Dette trenger du:
- 200g reker, ferdig renset
- 6ss ss majones
- 1 bunt fersk dill
- skall av 1 sitron
- smak til med salt og pepper
Slik gjør du:
- Rens rekene og tørk de.
- Finhakk dill.
- Bland reker, dill og majones. Riv i sitronskall.
- Smak den til med salt og pepper. Det er ikke sikkert den trenger noe salt, da reker ofte er salte i seg selv.
Så er det bare å nyte en god brødskive med reker i majones 🙂