Rask wok med laks og grønnsaksrester

Rask wok med laks og rester

Hvis du har rester av grønnsaker i kjøleskapet og ikke vet hva du sal bruke dem til, har du løsningen her. Her har du en middagsrett hvor det eneste du trenger i tillegg, er en pakke laks eller ørrett.

Hvor ofte kommer du hem fra jobb og ikke aner hva du skal lage?
Hvor ofte tenker du at, jeg orker ikke lage mat, for det tar for lang tid?
Her er løsningen. En enkel og rask laksewok.

Du kan bruke de restene du har for hånden, brokkoli, asparges, blomkål, squash eller spisskål f eks.
I tillegg er det viktig for meg at maten ikke er ferdigprosessert, men lages fra bunnen av og med gode råvarer.

Vil du lage noe raskt med reker, se på denne

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Her har du det ferdige resultatet.

Dette trenger du:

  • 1 pakke ørett eller laks, ca 600g, delt i terninger
  • 1 stor sjampinjong, delt i tynne båter
  • 3 hvitløk, finhakket
  • 1 rød chili, delt i skiver (om du ikke liker så sterk mat, kan du bare ta mer)
  • 4ss god olivenolje eller kokosolje
  • brokkoli i små roser
  • 2ts soyasaus
  • 1ts svart pepper
  • 1ts limesaft
  • purreløk, skivet

Slik gjør du:

  1. Del opp alle ingrediensene.
  2. Ha olje i en stekepanne og stek hvitløk og sjampinjong i 3 minutter.
  3. Ha i chili, laks og brokkoli og stek 2 min til.
  4. Ha i soyasaus og pepper og stek i 5 minutter.
  5. Hell over limesaft og rør rundt før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter