Raclette med tilbehør som passer til

Raclette og tilbehør

Vi har fått skikkelig dilla på raclette i det siste. Det er jo en rett som både er rik på smak og samtidig så enkelt å servere. Raclette er for oss en litt sånn retro ting. Utstyret har stått og støvet ned i boden i sikkert 20 år. Så var vi på en harrytur til Sverige og kom over noen pakker med raclett-ost, kjøpte det og dro rett hjem for å finne fram racletten.

Hva kan bli feil med marinert, mørt kjøtt, noen gode pølser, selvplukket sopp og en smeltet, smaksrik ost på toppen? INGENTING,

Noen vil nok si at pølser ikke er keto, men det finnes noen unntak. Prosessert er de nok uansett… men skinke og chorizzo er også veldig godt å helle smeltet ost over.

Raclett er både en ost og navnet på selve retten. Osten er laget på kumelk og kommer fra fjellområdene mellom Sveits og Frankrike.

Selve raclette-osten finnes i pakke med  ferdig oppdelte skiver, eller du kan kjøpe den i ferskvaredisken og få så mye du ønsker fra en stor ost.

Det er også noen små meierier som har startet produksjon av slik ost i Norge, men det er ikke alle som har tilgang til dette.

I tillegg kan man bruke blåmuggost, brie, chevre eller Port Salut om man vil.

I oppskriften har jeg ramset opp hva jeg pleier å steke på racletten, men har i tillegg en liten liste på andre matvarer som passer utmerket.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Jeg har alltid på lager 🙂

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen