Pinnekjøtt med asiatisk vri i juli

Pinnekjøtt med asiatisk vri i juli

Hvorfor skal pinnekjøtt kun være julemat og høre julen til?

Hva med en litt annen vri på retten? Noe som passer sommeren til?

Her har jeg først vannet ut og dampet på vanlig måte, og så endret selve retten til en asiatiskinspirert smaksopplevelse som passer utrolig godt på en varm sommerdag 🙂

Hver høst, når Meny har 30% på ferskt lammekjøtt, kjøper jeg inn og starter produksjon av pinnekjøtt til jul. 

Jeg kjøper også inn pinnekjøtt på salg i januar og enten fryser ned eller lar det ligge på kjøleboden. Da har jeg alltids mulighet til å lage noe godt utover våren og sommeren.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen