Pannekaker på lavkarbo og keto

Pannekaker på lavkarbo og keto

Savner du pannekaker og tomatsuppe når du lever keto?

Nå kan du spise dette og ha god samvittighet. Pannekakene er laget på havrefiber og smaker helt nydelig. Dette er Camilla sin egenkomponerte oppskrift. @keto.trondheim.

Vi laget disse sist uke og resultatet blir veldig bra. Du kan enten lage tomatsuppe eller ha disse som dessert med pisket krem og bær eller sirup.

Min tomatsuppe finner du oppskrift på her

Server gjerne tomatsuppe til pannekakene. Oppskrift finner du i liken øverst i introen.

Dette trenger du:

Pannekaker:

  • 6 egg
  • 3dl kremfløte
  • 1dl vann
  • 4ss smeltet smør
  • 6ts havrefiber
  • 2ts fiberhusk
  • 1ts Finesse bakesukker (smak til)
  • litt salt

Blåbærsyltetøy:

  • 1 pose Eldorado blåbær (400g)
  • 1-1,5ss Finesse bakesukker

Slik gjør du:

Pannekaker:

  1. Miks alle ingrediensene med en stavmikser til den er helt jevn. La stå og tykne i ca 10 minutter.
  2. Stekes i en god teflonpanne med litt smør på middels varme. Det er viktig at du ikke snur pannekakene for tidlig, da bare kladder de seg. Vent til de har fått en stekeskorpe under før du snur dem.
  3. Legg over på en tallerken og dekk til med kjøkkenhåndkle.

Serveres med hjemmelaget blåbærsyltetøy.

Blåbærsyltetøy:

  1. Tin blåbærene og rør inn bakesukker. Smak til ønsket søthet.