Pai med feta, spinat og kylling – keto

Pai med feta, spinat og kylling - keto

En pai er enkelt å lage og pai med feta, spinat og kylling smaker ekstra godt. De gangene denne har blitt satt på bordet, har vi neste forspist oss.

Den holder noen dager i kjøleskapet og du kan fint bruke restene som lunsj. Den er også populær å ha på et koldtbord.

Denne lager jeg spesielt når jeg har rester av kyllingbryst, og da særlig om det er grillrester.

Jeg vil dedikere denne til datteren min, Pernille. Dette er hennes oppskrift. Jeg har bare buttet  ut vanlig pai med ketopai.

Ønsker du et vegetarisk variant, har du den her. Bare bruk oppskriften til denne paibunnen i stedet for den vanlige som står i oppskriften i linken.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen