Ovnsbakt sellerirot blir nydelig selerirotpurè
Vanligvis koker jeg sellerirot i lettsaltet vann, siler av og damper før jeg lager purè av den, men visste du at ovnsbakt sellerirot blir sellerirotpurè med de beste smakene?
Nå tenkte jeg å gjøre en vri. Jeg har sett på nett at noen har gjort dette med andre grønnsaker, så da tenkte jeg at kanskje det ga en bedre smak. DET ble det virkelig!!!
Den ble veldig god og litt rundere i smaken enn den jeg vanligvis bruker.
Jeg anbefaler deg å prøve. Du vil bli overrasket over den myke og fyldige konsistensen.
Denne passer til all type kjøtt og fisk.
Hva med å lage den når du skal imponere gjester?
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på. Jeg selger disse.
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.