Ovnsbakt kveite med hollandaise og asparges

Ovnsbakt kveite med hollandaise saus og asparges

Kveite er en helt utrolig god fisk. Den er helt hvit i kjøttet og får en helt fløyelsmyk konsistens når den er riktig tilberedt. Det er ikke en fet fisk, så som ørret og laks, derfor trenger den en god og kraftig saus. Man kan jo lage eggesmør eller baconsmør f eks til denne fisken, MEN for meg er det hollandaise som teller.

Det høres vanskelig ut, men er egentlig ikke det. Det gjelder bare å time alt og passe på at sausen ikke skiller seg når du pisker den. Hvis du lar den stå over vannbad for lenge, vil den skille seg. Derfor er det viktig å ikke få sausen for varm.

Skulle den skille seg, pisker du opp en ny eggeplomme og heller den skilte sausen i tynn stråle over eggeplommen mens du pisker hele tide.

Jeg bruker en håndmikser når jeg pisker, slipper jeg å slite meg ut 🙂

Her har jeg valgt lys rosa som kjerne.

Dette blir det god keto mat.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen