Ovnsbakt form med tomat og feta
Denne smaksfulle retten passer like godt som tilbehør til fisk som til kjøtt.
I tillegg kan du bruke en stavmikser på restene og få en saus til pizza eller litt suppe eller dip. Hvis det blir noen rester igjen del å merke 🙂
Du velger selv hvor sterk du vil ha den. Du kan variere med chili, forskjellige urter, ha kokosmelk i eller bare olivenolje. Det er helt opp til deg.
Du kan spise den varm eller kald og kan oppbevares i kjøleskap i 3-4 dager.
Den kan også fryses ned.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Jeg har alltid på lager 🙂
Dette trenger du:
- 400g cherrytomater eller andre små klasetomater
- 150g sjarlottløk
- 4 fedd hvitløk
- 1 pakke Apetina fetaost
- 1 god neve urter, f eks rosemarin, oregano, timian
- 1dl olivenolje
- 1 ts salt
- 1 ts svart papper
- evn chili
Slik gjør du:
- Fordel alle ingrediensene i en form
- Ha over olivenolje
- Stek i 45 min på 200 grader
- Pynt med finhakket basilikum
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no