Søk

Ovnsbakt form med tomat og feta

Ovnsbakt form med tomat og feta

Denne smaksfulle retten passer like godt som tilbehør til fisk som til kjøtt.

I tillegg kan du bruke en stavmikser på restene og få en saus til pizza eller litt suppe eller dip. Hvis det blir noen rester igjen del å merke 🙂

Du velger selv hvor sterk du vil ha den. Du kan variere med chili, forskjellige urter, ha kokosmelk i eller bare olivenolje. Det er helt opp til deg.

Du kan spise den varm eller kald og kan oppbevares i kjøleskap i 3-4 dager.

Den kan også fryses ned.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Jeg har alltid på lager 🙂

Her har du det ferdige resultatet.

Dette trenger du:

  • 400g cherrytomater eller andre små klasetomater
  • 150g sjarlottløk
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 pakke Apetina fetaost
  • 1 god neve urter, f eks rosemarin, oregano, timian
  • 1dl olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts svart papper
  • evn chili

Slik gjør du:

  • Fordel alle ingrediensene i en form
  • Ha over olivenolje
  • Stek i 45 min på 200 grader
  • Pynt med finhakket basilikum

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter