Ostekake med reker og røkelaks - keto
Dette er en anderledes ostekake. Du kan godt si at det er en avart av den svenske smørgåstårtan. Her servert med rogn, reker og røkelaks. Utrolig frisk og god.
Passer både som forrett, på koldtbordet eller som en lunsj en fin sommerdag.
Her kan du bruke rester av keto-brød eller knekkebrød som bunn.
Bør stå minst 5 timer og helst over natten for å “sette seg”.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Her vil du kunne stille meg spørsmål, få nye oppskrifter og følge med på bloggen, hvor jeg skriver om keto dietten og utfordringer og fordeler med den.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.