Oppned pizza med kjøttdeigbunn
Det å spise pizza når man lever ketogent, kan by på problemer. Vanlig pizzadeig er laget av hvetemel og inneholder alt for mange karbohydrater. Selv om man bytter ut hvetemel med grovt mel, blir det for mye karbohydrater.
Derfor er denne varianten kjekk å ha. Du rett og slett snur opp-ned på pizzaen og bruker kjøttdeig som bunn.
Veldig godt og veldig mettende!
Håper du har lyst til å prøve. Andre keto pizzavarianter, finner du her.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.
Dette trenger du:
- 600g kjøttdeig
- 2 fedd hvitløk
- 2ts pizzakrydder eller urter
- 1ts salt
- 1ts pepper
- 1dl revet ost
- litt olje til steking
Topping:
- 2ss pizzasaus
- 200g revet ost
- pepperoni
- løk i skiver
- sopp i skiver
- cherrytomat i skiver
- gorgonzola eller annen blåskimmelost
- Annet du ønsker å legge på
Slik gjør du:
Bunnen:
- Sett ovnen på 250 grader over og undervarme.
- Bland alle ingrediensene sammen raskt.
- Fordel litt olje i en stor teflonpanne, min var Ø 32cm, og klem kjøttdeigen godt ut i pannen. Det er viktig at du klemmer den så tynn som mulig.
- Stek den på høy varme til den har litt skorpe under.
Pizzaen:
- Fordel tomatsaus og ost over bunnen og legg på de ingrediensene du ønsker å ha på.
- Sett hele stekepannen inn i ovnen og stek til ønsket konsistens. 10-15 minutter.
- Serveres umiddelbart.
Serveres i en dyp tallerken. Legg de rensede blåskjellene i bunnen og hell suppen over. Pynt med noen blåskjell og litt koriander.
NYT et godt KETO måltid 🙂
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂