Oppned pizza med kjøttdeigbunn

Oppned pizza med kjøttdeigbunn

Det å spise pizza når man lever ketogent, kan by på problemer. Vanlig pizzadeig er laget av hvetemel og inneholder alt for mange karbohydrater. Selv om man bytter ut hvetemel med grovt mel, blir det for mye karbohydrater.

Derfor er denne varianten kjekk å ha. Du rett og slett snur opp-ned på pizzaen og bruker kjøttdeig som bunn.

Veldig godt og veldig mettende!

Håper du har lyst til å prøve. Andre keto pizzavarianter, finner du her.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen