Mat skal lages med kjærlighet!

Jeg heter Tone Simensen, er 1968-modell, gift siden 1989, har 3 voksne barn,bor på Nesodden og jeg elsker å lage mat!

Jeg har gått ned 22 kg på 9 måneder!!

Det første bildet er fra april 2019 og det andre fra februar 2020.

Da jeg var 18 år, veide jeg 49 kg. Noen vil nok si at jeg var for tynn da, men dette var meg før og helt normalt. Jeg la på meg noen kilo og da jeg giftet meg som 21-åring, veide jeg 57 kg, noe som var helt ok. Etter siste barnet fikk jeg lavt stoffskifte og jeg slet med å klare å gå ned igjen etter fødselen. Var typisk jojo-slanker. Kiloene kom på igjen, da jeg var «ferdig» med å slanke meg. De siste 5 årene har dette eskalert og vekta viste nesten 90 kg!!

Jeg slet med å sove om natten, var uopplagt og sliten igjennom dagen, hadde ikke noe energi til å gå turer (ble veldig fort sliten) og hadde store smerter i ledd og muskulatur. Jeg hadde store humørsvingninger og kunne klikke på den minste ting…

Blodprøvene mine viste at jeg hadde forhøyede leververdier og legen visste ikke hva årsaken var. Jeg ble sendt til flere undersøkelser. Dette igjen medførte en høy CRP (betennelse i kroppen). Jeg hadde også fått høyt blodtrykk og langtidsblodsukkeret var også forhøyet.

Til slutt følte jeg at nok var nok!

I februar 2019 fikk jeg nyss om et helt nytt produkt som ikke var tilgjengelig i Europa enda. Jeg fikk muligheten til å importere dette fra USA.

Jeg testet 5 serveringer og resultatet var masse energi og mye mer fokus. Det var helt utrolig.

I mai 2019 bestemte jeg meg for å «go all in». Jeg kjøpte en pakke med 20 serveringer. Det ga så mye energi og jeg begynte å gå ned i vekt.

Legen min har fulgt meg opp med blodprøver og er overrasket over hva som har skjedd.

Nå er blodtrykket normalt, leververdiene er normale, ingen betennelse i kroppen lenger, langtidsblodsukkeret mitt har aldri vært så lavt, og SIST MEN IKKE MINST, jeg har redusert medisiner for LAVT STOFFSKIFTE!!

Jeg har et energinivå og en fokus som jeg ikke har hatt på mange år.

Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å gjøre dette, og tenker samtidig at for meg har ikke dette vært en slankekur, men en endring i livsstil og tenkemåte.

Bakgrunnen for å starte denne matbloggen, er at jeg ville legge ut mine egne Keto-oppskrifter. Oppskrifter som smaker godt.

Det finnes mye lavkarbo/ketogen diett oppskifter på nett, men mange inneholder for mye karbohydrater og også for mye protein i forhold til fett.

Derfor ville jeg samle alle oppskriftene mine på ett sted, slik at både jeg og andre lett kan finne god inspirasjon.

Jeg har etter hvert blitt mer og mer glad i å lage mat. Hver gang jeg er på en restaurant og får en rett jeg liker ekstra godt, har jeg forsøkt å lage denne i ettertid. Ofte med godt resultat. Finner jeg en oppskrift som ser spennende ut, bruker jeg ofte dette som en basis for min egen matglede og endrer ingredienser til jeg har fått det resultatet jeg ønsker. Jeg bruker nesten aldri en oppskrift slik den fremstår, men som et utgangspunkt og tilsetter/tar vekk det som jeg synes passer. For meg er det veldig viktig å smake mens jeg lager maten. Så har jeg notert ned hva jeg har gjort og det er disse oppskriftene jeg gjerne vil dele her.

Håper dere får stor glede og inspirasjon av å lage disse rettene, og ikke minst gleden av å lage mat.

PS! Jeg har også en matblogg med «normal» mat som jeg startet i 2016. www.tonesmatoppskrifter.no