Marinert kyllingbryst på grillen

Marinert kyllingbryst på grillen

Jeg vet at mange tenker at å grille kyllingbryst blir bare tørt. Vi griller kyllingbryst så fort grillen kan tas frem. Nøkkelen til suksess, er å marinere godt og grille på god varme.
Grill lenge nok på den ene side før du snur. Minst 4 minutter! Da unngår du at det brenner seg fast. Etter dette kan du skru ned varmen litt og snu den regelmessig.
Du vet at den er ferdig når du kan trykke på den og følelsen er den samme som om du trykker på den tykke flaten på inniden av tommelen.
Det er en fin balanse mellom for mye og for lite stekt, men dette lærer man seg ved å kjenne på motstanden ved å trykke på kjøttet.
La kyllingbrystene hvile i 5 minutter før du skjærer i dem. Hvis de fremdeles er rosa, legg de litt lenger på grillen.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på. Jeg selger disse.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen