Marinert kyllingbryst på grillen med chili-aioli

Marinert kyllingbryst på grillen med chili-aioli

Noe av det enkleste du kan grille, er faktisk kyllingbryst. Med riktig marinering og god varme på grillen, vil de bli gode og saftige, samtidig som de får en fin stekeskorpe.

Tilbehøret kan være så mangt. Aioli, zatziki, salat, grillet aubergin og squash, hjemmelaget grillsaus, blomkålris eller f eks grillede, fylte sjampinjonger. For å nevne noe.

Her har jeg laget alt for mye kylling, men det er helt perfekt som rester.
Hva med kyllingsalat? Eller Cæsarsalat?

Marinaden lager jeg i en blender. Jeg bruker olje, soyasaus, chili, hvitløk, lime og de urtene jeg har tilgjengelig i hagen. Denne gangen fant jeg en bunt gressløk i fryseren som jeg blandet med noe fersk koriander.

Jeg marinere i en plastikkpose med ziplock

La kyllingen ligge i marinaden minimum 2 timer. Jeg lot den ligge over natten.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen