Marinader til kylling
Det er jo ingen hemmelighet at grillet kyllingbryst ofte blir tørt og kjedelig. Med riktig marinade kan du endre dette til rene smaksbombene 🙂
Jeg bruker forskjellige blandinger av marinader alt ettersom hva jeg skal bruke den til. Alle marinadene egner seg til å grille og kyllingen blir alltid saftig og god, og med en god smak utenpå.
Jeg pleier å bruke en blender eller en stavmikser på marinaden. Da blir den jevn og tykk og legger seg fint rundt kjøttet på kyllingen.
Her kommer jeg med mine mest brukte marinader. Det viktige med marinader, er at de gir masse smak. Jeg bruker alltid grønne urter, noe som gjør at marinaden ofte virker veldig grønn, men veldig god 🙂
Som grunnregel bruker jeg 0,5dl soyasaus og 1dl olje.
Dette rekker til 1-1,5 kg kyllingbryst.
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.