Søk

Lynrask kyllingwok med friske smaker – keto

Lynrask kyllingwok med friske smaker - keto

Hvor ofte kommer du hem fra jobb og ikke aner hva du skal lage?
Hvor ofte tenker du at, jeg orker ikke lage mat, for det tar for lang tid?
Her er løsningen. En enkel og rask kyllingwok.

Du kan bruke de restene du har for hånden, brokkoli, asparges, blomkål, squash eller spisskål f eks.
I tillegg er det viktig for meg at maten ikke er ferdigprosessert, men lages fra bunnen av og med gode råvarer.

Vil du lage noe raskt med reker, se på denne

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Her har du det ferdige resultatet.

Dette trenger du:

  • 3 kyllingbryst, delt i fingertykke skiver
  • 0,5 rødløk, finhakket
  • 1 stor sjampinjong, delt i tynne båter
  • 3 hvitløk, finhakket
  • 2cm fersk ingefær, finhakket
  • 1 rød og 1 grønn chili, delt i skiver (om du ikke liker så sterk mat, kan du bare ta 1)
  • 4ss god olivenolje eller kokosolje
  • 0,5 squash, delt i skiver
  • brokkoli i små roser
  • 1ts soyasaus
  • 1ts svart pepper
  • 1ts limesaft
  • 1ts Sukrin sirup

Slik gjør du:

  1. Del opp alle ingrediensene.
  2. Ha olje i en stekepanne og stek løk, hvitløk og sjampinjong til løken er mør.
  3. Ha i kylling, ingefær og chili og stek dette i 5 minutter.
  4. Ha i grønnsakene, soyasaus og pepper og stek i 5 minutter.
  5. Hell over limesaft og rør rundt før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter