Lun chevre med karamellsaus alla KetoTone
Chevre er en ferskost laget på geitemelk. Det smaker litt syrlig og passer perfekt i en salat eller som her, varmet opp litt og tilsatt en søt saus.
Mange varmer opp og lun på toppen av en salat og heller honning over. Her har jeg servert den helt alene, og servert med en hjemmelaget karamellsaus. Det smakte utmerket!!!
Dette er en rett som kun tar 10-15 minutter å lage. Anbefales på det sterkeste, om du er ute etter noe godt og litt søtt samtidig.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Dette trenger du:
- 1 pakke chevre, fersk ost
- 50 g valnøtter, grovhakket
- 1 kvast fersk rosemarin, hakket opp
- 2ts sukrin gold eller Sukkr
- 1ts Finesse Bakesukker
- 2ss kremfløte
- 50g meierismør
- litt salt
Slik gjør du:
- Del osten opp i 1 cm skiver. Ha den i en liten ildfast form og stek den på 150 grader varmluft i 10 minutter.
- I mellomtiden lager du karamellsaus.
- Hakk valnøtter og ha i en liten stekepanne. Rist disse litt før du tilsetter rosemarin. Stek sammen i 1-2 minutter.
- Tilsett Sukring og Bakesukker og la dette smelte helt. Det blir fort brunt. Rør det godt sammen med valnøtter og rosemarin.
- Tilsett fløten og kok opp under omrøring.
- Tilsett smør og salt og rør dette inn.
- Den er nå ferdig
- Ta ut osten og fordel karamellsausen og er hver bit.
- Spises med det samme.