Lavkarbo scones med sesammel og solsikkekjerner
Her kommer en oppskrift på scones.
Kun 2 karbohydrater/100g
Scones er opprinnelig fra England og lages av hvetemel. Siden jeg prøver å ikke lage mat med mye karbohydrater, blir dette helt feil for meg. Jeg har derfor funnet ut at jeg fint kan erstatte hvetemel med sesammel når jeg skal lage scones. Det jeg trenger i tillegg da, er fiberhusk for å holde deigen sammen.
Jeg har forsøkt å lage scones ved bare å tilsette cottage cheese, men da synes jeg den fort blir litt rar, siden klumpene med cottage cheese synes gode i de stekte sconsene.
Derfor har jeg begynt å bruke stavmikser for å lage en jevnere røre. Da blir resultatet kjemebra! Saftige og veldig god smak!
Næringsinnhold pr 100g:
Kalorier: 224
Protein: 15
Karbohydrat: 2
Fett: 16
Fiber: 9
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.