Langtidsstekt lammelår med urtelokk og tilbehør
Hva er vel bedre enn langtidsstekt lammelår?
Her i huset liker vi at kjernetemperaturen skal være på 70-72 grader. Den er da akkurat forbi å være rosa og det er da vi mener den gode smaken kommer fram.
Mange stikker hull i låret og stikker inn hvitløk og rosmarin der. Personlig synes jeg det blir veldig kraftig smak av hvitløk i kjøttet rundt der du stikker inn hvitløken og ikke noe ellers. Jeg liker best å lage et lokk på steken, slik at smaken av urtene kommer bedre frem.
Følg med på kjernetemperatur.
- når den nærmer seg kjernetemperatur, sett ned gradene på ovnen til 70 grader.
- går kjernetemperaturen nedover, øker du noe på gradene i ovnen.
- på denne måten kan du steke lammesteken lenge og den blir mør og saftig.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Jeg har alltid på lager 🙂
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.