Kyllingsalat keto med gode krydder og fetaost

Kyllingsalat keto med gode krydder og feta

Mange har spurt meg om hva annet man kan ha som pålegg når man lever keto. Mange lager kun omeletter og spiser egg med bacon.

Jeg vil slå et slag for kyllingsalaten 🙂 Den kan du ha både på knekkebrød, rundstykke eller brødskive. ELLER du kan spise noen skeier når du er litt sulten. Du holder deg mett lenge.

Jeg pleier å lage hel kylling med godt urtekrydder under skinnet på brystet. Ofte blir det rester av dette og da er kyllingsalat en av tingene du kan bruke restene til.

Her ble det igjen hele 500g kylling. Det blir det masse kyllingsalat av 🙂

Her er oppskrift på kylling med urteskinn.

Her er oppskrift på forskjellige brød.

Andre forslag til pålegg, kan være:

  • Eggesalat
  • Tunfisksalat
  • Ost og skinke med salat og majones

 

Dette trenger du:

  • 500g rester av kylling med skinn (der er det masse smak)
  • 1 pakke Mills ekte majones (135g)
  • 2ts karrypulver
  • 1ts svart pepper
  • 0,5ts rød chilipulver
  • 0,5 pakke Apetina feta
  • 1 sjarlottenløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1ss rød paprika
  • evnt litt hakket rød chili

Slik gjør du:

  1. Finhakk hvitløk og sjarlottenløk og paprika og bland dette sammen med majones og alle krydrene.
  2. Del feta i 1cm biter og bland i.
  3. Gjør det samme med kyllingen og bland den i. 

Så er det bare å nyte en god brødskive med kyllingsalat 🙂