Kylling overlår stekt i urter med fløtesaus

Kylling overlår stekt i urter med fløtesaus

En rett laget på kylling overlår med skinn, krydret til det perfekte med hvitløk, korianderpulver, pepper og løkpulver. 

Det fine med å lage en alt-ett-rett, er at du fint kan lage mye og har rester til middag en annen dag, ELLER ta med som lunsj dagen etter. Eller til flere dager. Denne smaker faktisk så godt at det er en glede å spise rester 🙂

I denne retten steker jeg kylling overlårene på skinnsiden først i litt kokosolje, så steker jeg de på andre siden og legger de til side mens jeg gjør klart sausen. De kan fint være litt rå inni, for de skal i sausen og gjennomvarmes likevel.

Har du rester av grønnsaker, kan dette brukes her. For eksempel stilken til brokkoli og blomkål i terninger eller skiver.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen