Kylling i kremet saus med artisjokk og spinat

Kylling i kremet saus med artisjokker og spinat

Mange mener at kyllingbryst ofte blir tørt når man steker dem. Jeg har ikke den erfaringen. Til og med når du steker dem i ovnen, som i denne oppskriften, blir kyllingen saftig og god.

Det fine med å lage en ovnsbakt rett, er at du fint kan lage mye og har rester til middag en annen dag, ELLER ta med som lunsj dagen etter. Eller til flere dager. Denne smaker faktisk så godt at det er en glede å spise rester 🙂

I denne retten deler jeg kyllingbrystene på langs, så jeg får 2 relativt like tykke deler. Så krydrer jeg dem og steker dem i olje på begge sider. Bare så de får litt stekeskorpe. De kan fint være litt rå inni, for de skal i ovnen og ferdigstekes likevel.

Har du rester av grønnsaker, kan dette brukes her. For eksempel stilken til brokkoli og blomkål i terninger eller skiver.

Artiskokkene har 5g karbohydrat pr 100g så helt keto disse også.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen