Søk

Kremet fiskesuppe alla KetoTone

Kremet fiskesuppe alla KetoTone

Når du har liten tid, er dette en rask og smaksrik middag. Ofte blir det litt rester som du kan ha som måltid dagen etter.

Jeg lager ofte supper inspirert av det Thailandske kjøkken. Jeg gikk kurs på en lokal strandrestaurant i Lamai Beach på den lille øyen Koh Samui i Thailand i 2016. Det jeg lærte den gangen har jeg tatt med meg videre.

Denne suppen derimot, er mer som en kremet norsk suppe. Selv om jeg har tatt med litt hvitløk og chili 🙂

Jeg håper den smaker 🙂

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Her har du det ferdige resultatet.

Dette trenger du:

  • 600g fisk – laks, torsk eller lignende
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 rød chili
  • 1 liten fenikkel
  • 1 gulrot eller 4 små knaskegulrøtter
  • 1 vårløk
  • 3dl fløte
  • 1dl vann
  • salt og pepper
  • reker til pynt

Slik gjør du:

  1. Finhakk hvitløk og del chili i skiver.
  2. skjær gulrot i 5 cm lengde og fennikel i små biter
  3. Rens fisken og del den i passe store stykker. 3x3cm f eks
  4. Stek hvitløk, fennikel og gulrot mør i litt olivenolje. Tilsett chili.
  5. Ha i vann og fløte og la koke i 3 min. Smak til med salt og pepper.
  6. Ha i fisk og vårløk og kok videre i 2 min. Fisken skal ikke koke i stykker, men bare være akkurat ferdig.
  7. Fordel i dype tallerkner, ha over noen dråper olivenolje og pynt med ferske reker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter