Kremet blåskjellsuppe med chili og koriander
Blåskjell er ikke noe jeg bruker mye, men når jeg først skal lage noe, blir det ofte en suppe. Dette er en velsmakende suppe. Ikke for sterk, men chilien lager en litt varm følelse.
Man skal være forsiktig når man koker dem, da de for blir innskrumpet og gummi i konsistensen.
Du kan være heldig å finne steder du kan plukke blåskjell selv. Sjekk da blåskjellvarsel for å finne ut om der spiselige i det området du har plukket dem.
For å være på den sikre siden, kan du kjøpe disse i et nett i butikken. Husk å ta de ut av posen de pakkes inn i når du kommer hjem. Dette er levende dyr og må få puste. Ha de over i en bolle og sett de kjølig.
Jeg har brukt en prosecco med <3g restsukker som jeg damper blåskjellene i.
Du kan dampe dem i god tid før du skal bruke dem og rense dem og sette i kjøleskapet. Da legger du dem kalde i suppetallerkenen og heller suppen over.
Det er kun 8g karbohydrater pr person!!
Dette er en perfekt forrett når du har gjester. Du vil garantert få mange gode ord for nydelig mat!!
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.