Kjøttkaker i brun saus med stuet spisskål

Kjøttkaker i brun saus med stuet spisskål

Kjøttkaker i brun saus er en middagsrett med lange tradisjoner i norge. Mors kjøttkaker har du kanskje hørt om? Det finnes utallige varianter av denne.

Jeg har laget min egen variant som gjør at du kan spise denne retten selv om du lever ketogent.

Sausen er kraftig og kremet og er med på å sette prikken over ien her, samtidig som den også gir mer metthetsfølelse.

Kålstuingen er laget på spisskål, som kun har 2,9 karbohydrater/100g i motsetning til vanlig kål, som har 6g/100g.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

or

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen