Keto wok med grønnsaker og laks

Keto wok med grønnsaker og laks

Har du rester av grønnsaker i kjøleskapet, er dette en fin møte å bruke opp disse på.

Kjøp kun inn litt Salmalaks og du har en nydelig middag med masse god smak 🙂

Før, da jeg skulle lage sunn mat, woket jeg MYE, men ble jo aldri mett lenge. Dette var nok mest fordi sunt den gangen, var lite olje og MYE ris….

Denne ble jeg god og mett med og det holdt LEEENGE!!

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Dette trenger du:

  • 2 små pakker med salmalaks loin, eller ca 400g laks
  • 2 fedd hvitløk, i tynne skiver
  • 1 rød chili, i tynne skiver
  • ca 400g rester av brokkoli, blomkål, spisskål, asparges etc
  • 2 store sjampinjonger
  • 2ss olivenolje til steking
  • 2ss kokosolje
  • 1,5ss soyasaus
  • 1ss cherry
  • 0,25 ts zantang gum
  • noen skvis med svart pepper

Slik gjør du:

 

  1. Del fisken i 2x2cm biter, sett til side.
  2. Del hvitløk og chili i skiver.
  3. Del sopp i båter.
  4. bland sammen soyasaus, cherry, sukker og xantangum i en liten bolle.
  5. Lag små buketter av blomkål og brokkoli. Bruk gjerne stilken også, men skjær vekk det tykke skallet. 
  6. Del evnt andre grønnsaker i skiver eller biter
  7. Stek sopp i olivenolje. Blir det tørt fort, hell på 0,5dl vann så den får mer væske. Denne væsken fordamper og da er soppen også ferdig «stekt».
  8. Tilsett hvitløk, chili og grønnsaker, samt kokosolje. Stek noen minutter
  9. Tilsett laksen og blandingen med soyasaus og stek videre i 2 minutter
  10. Ha på pepper etter smak til slutt. 

Serveres med en gang 🙂

 

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på

Siste oppskrifter