Søk

Keto squashspagetti med kylling i fløtesaus og trøffelolje

Keto squashspagetti med kylling i fløtesaus og trøffelolje

Kaloriinnhold er beregnet pr person

Keto squashspagetti med kylling i fløtesaus og trøffelolje

En av de tingene jeg savner mest etter å ha startet på ketogen mat, er all type pasta. 

Jeg bruker nå enten squash eller varianten med kremost og egg. Her er oppskriften på den varianten, om du heller vil lage den. Denne varianten metter mer en både vanlig pasta og pasta laget av squash.

Denne fløtesausen smaker like godt uansett hvilken pastavariant du velger.

Dette trenger du:

  • 4 kyllingbryst
  • 1 løk
  • 4 hvitløk
  • 2 store sjampinjong
  • 1 pk kremost med pepper
  • 3dl kremfløte
  • 2ts kyllingfond
  • 2ts timian
  • evn litt mer pepper
  • noen dråper trøffelolje, kan sløyfes
  • parmesan

Squashspagetti:

  • 1 squash
  • 0,5ts salt

Slik gjør du:

  1. Finhakk løk og hvitløk.  Del opp sopp i passe biter. Del kyllingen i 2×2 cm biter.
  2. Bruk et squash rivjern og riv squashen. Ha den i en bolle med litt salt og bland godt. Det vil da komme mye vann ut av den. 
  3. Stek kyllingen så den får god farge over det hele. Krydre med salt og pepper og legg de over i en bolle.
  4. Stek løk, hvitløk og sopp til den er klar. Krydre med salt og pepper. 
  5. Ha i fløte og ost og rør osten godt ut i fløten. tilsett fond og timian.
  6. Legg tilbake kyllingfiletene og la sausen koke inn i ca 10 minutter. blir den for tykk plutselig, tilsetter du litt vann.
  7. Når sausen er klar, tar du pannen av varmen og venter til den ikke koker lenger før du du har i noen dråper trøffelolje.
  8. Hell av vannet til squashen og klem den i et kjøkkenpapir så du får ut mest mulig væske.

Serveres med revet parmesan og en liten salat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter