Søk

Keto squashruller med kjøttsaus og ost

Keto squashruller mer kjøttsaus og ost

Kjøttsaus er faktisk keto det også, så lenge du ikke bruker for mye tomater. Her har jeg laget en variant hvor du ruller kjøttsaus inn i skiver med squash, har på ost og steker i ovnen.

Her kan du servere med f eks en god salat.

Alternativt kan du lage pasta under og klippe i 3 cm bredde og rulle fyllet inn i denne.

Keto grunnoppskrift for spagetti og lasagne finner du her
Keto pasta laget med havrefiber finner du her

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Dette trenger du:

  • 2-3ss olivenolje til steking
  • 1 liten løk, finhakket
  • 3 fedd hvitløk, knust
  • 600g kjøttdeig
  • 1 boks Mutti flådde og knuste tomater
  • 1ts soyasaus
  • 2ts salt
  • 2ts svart pepper
  • 0,5ts chilipulver (kan sløyfes)
  • 2-3ts urter, oregano, timian, rosemarin, basilikum
  • 100g revet parmesan
  • 100g revet hvitost
  • 1 squash

Slik gjør du:

  1. Finhakk løken og stek denne myk i oljen. Tilsett knust hvitløk på slutten.
  2. Tilsett kjøttdeigen og stek denne brun.
  3. Ha i alle kryddrene, rør godt.
  4. Tilsett tomatene. La alt koke til det tykner. Smak til med salt og pepper.
  5. Bland inn parmesan og la den smelte i sausen. Sett til side så det blir litt kaldere. Da er det enklere å lage ruller.
  6. Bruk en ostehøvel eller en mandolin og riv squashen i tynne skiver.
  7. Fordel ca 1ss fyll på hver skive og rull sammen og plassèr i en ildfast form.
  8. Strø revet gulost over og stek på 180g varmluft i 30 min.
  9. Serveres med en liten salat.

 

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter